TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Saturday, January 15, 2011

Masa Untuk Teriak..

Salam and hello.Malam kamis, aku tgk midnite movie Khurafat dengan housemate.Kami g berdua je..Actually,aku memang suka tengok movie hantu tapi ada satu je aku tak boleh tahan kalau tengok movie camtu.AKU SUKA JERIT..haha.I nerves u tengok cite2 camni..

Aku bagi 4 daripada 5 bintang untuk KHURAFAT.Jalan cite die menarik.X sangka ending die camtu.Bagus2 ramai tertipu..haha..Tapi as usual,lakonan LIyana Jasmay tu biasa2 je..Xde la mantop sangat. Yang best masa tengok cite ni crowd yang tengok pon suma suka jerit.even lelaki duk seat depan aku pon jerit kuat nak mampus.so xdela dengarr suara aku sangat..hehe..




Kena belajar dengan LJ camne nak buka mulut luas-luas..Opss..Nanti Lalat Masuk..

Cepat-cepat la g tengok movie ni.Puas Hati juga la..Next movie nak tengok Cite Faster..Anyone nak temankan???


2 comments:

cik ain cik siti said...

nak tgok! tapi lom ad masa lgi. huhu

kuKu said...

ain- g tgk cepat..rugi..best untuk jerit..hehe

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...