TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Wednesday, March 2, 2011

Aku Pass Kelayakan Menjadi Model



Assalamualaikum. Korang sihat? Best tak title entry kali ni..hehe. Model wannabe, tapi cuma model alam sekitar.haha. Jadi la kan, aku kan montok. Ulangi aku bukan gemuk, cuma isi lebih je sikit..haha. Bajet la tu..;) Actually tak rasa nak update malam2 cmni..Tapi sebab rasa excited lepas buka blog Ammar, maka ni la hasilnya..Korang ingat tak aku ade join contest Cintailah Alam Sekitar. Nak tahu tak result die..aku antara Top 20 contest Alam Sekitar hehe..Aku yang list no 9.


Alhamdulilah. Tq Ammar. Sangat tak sangka kut. Sebab aku join contest buat pertama kali tu. Tapi as Ammar cakap, tak semestinya yang tersenarai top 20 ni akan masuk senarai top 10. Dan tak semestinya yang tak masuk senarai Top 20 ni tak boleh menang. Adat la pertandingan mesti ada kalah menang. Kalau semua nak menang, buat contest dendiri la camtu..huhu..Jadi, kita tunggu dan lihat je la keputusan rasminya. Ammar update cepat-cepat eh. Ambe nok gi negeri mung tak lama lagi. :) Haha. Fail tak bahasa ganu ku?? Tulun-tulun, ajari aku..




Tinggal 23 hari lagi.Dah Mula belajar Mengira hari sejak masuk Kalendar Mac ;) Lagi satu, aku nak buat header blog. Sebab rasa kurang seri tanpa header..Nantikan kemunculannya..










4 comments:

cik ain cik siti said...

congrate! gud luc!
ain pon rsa nk wt header gak nih. tpi xretii :'(

kuKu said...

Tq ain.Tp belum tahu result lagi..ni suka2 ;) ade software leh guna klu reti..huhu..akak pon main hentam je..hehe

AMMAR YASIR said...

Bhahaha..good luck

kuKu said...

ammar- hehe..;)

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...