TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Thursday, March 31, 2011

1st Year



ehem ehem





saje nak umum dah setahun bercinta..hehe..tapi ada orang lupa la kan..sob sob sob


as punishment sila datang penang bawak hadiah besar-besar..;)



13 comments:

Liyana said...

Congrats cik ku..
Smg bahgia slamenyer eyh..

kuKu said...

Amin..Tq yana. ;)

Anonymous said...

lupa??itu bukan dia..

csira said...

yup, surely not him! sb cik ku dah kena APRIL FOOL dgn kekaseh hati..ehee so sweet pasangan ni, im happy for both of them!!! HE really loves u..nak bahagia cm korang gak!! :p

kuKu said...

anonymous- jgn act macam LOSER boleh tak? takde effect dengan ur life pon.

csaira- Tq..bila kita happy org sekeliling pon happy. ;)

Anonymous said...

sentap???hanye kerana "anonymous"...

csira said...

hmmm strange, syg ko kenal ke sape anonymous ni?

hi anynomous, u ada hati ke kat buah hati die?hihi im sorry tp cr u mcm tak puas hati je dgn kebahagian diorg, sorry again kalo sy salah, but thatz wat i feel, sebelum ni cm tak perasan lak, after ur latest rply ni br cm prasan mcm ada yg tak kena. Nway, cool ya, insyaALlah awk pon akan bahagia :)

My sweet fren- Hati dok bunga2 tu,so i kno "other" comment wont affect u at all. "SENTAP" is just not u, i kno u!! :) Bertuah je si Dia dapat tackle u, 1 in a million muuax!love u :)

Anonymous said...

budak-budak baru nak kenal dunia.belom ape-ape dah melenting-lenting segala bagai nak sound-sound orang.

jangan suka-suka evaluate sesuatu tanpa fikir panjang.nanti orang pandang rendah.buat blog untuk orang baca without any prejudice.kalau tak ready nak terima komen/kritik dari orang lain,sila tidak berblog.nasib bukan artis.kalau tak sure da kelibut bile ade gossips.;)

csira said...

wow..ok anonymous, this is general komen ye- kalau anda merasakan diri seperti pengkritik/yang suka komen blog org yang tak dikenali (atau mungkin anda kenal). Bersedia juga menerima feedback ye, dalam hal ini saya melihat anda yang menghangatkan suasana dan tidak dapat menerima feedback/komen org. Kalau anda merasakan feeback ini seperti dimarahi atau sound org, sila evaluate semula dan berfikirlah dari sudut positif. Jika masih merasakan seperti itu, jangan la baca atau komen lg ye..dan siapalah kita utk pandang rendah pada org??sangat tidak matang..maaf, ini sekadar komen general, harap anda tidak kecil hati..take care :)

Liyana said...

Anonymous sgt lucu org nyer..Kelakar bace komen Anonymous..
*gelak guling-guling*

Qyu RenjyO said...

kpd encik/cik anonymous :- kamu cemburu eyh?

budak lab said...

to anonymous..ni budak lab nak kabo sikit ni..udoh2 le deme nyebok kat blog orang..ke deme ni ade blog tapi takde org nak komen blog deme?..kalau la deme ni minat bebeno dgn laki tu, deme mimpi je la..deme bukan pilihan die..cik ku ni yang dipilih nye, bukan deme..orang sakit jiwe je prangai mcm deme..kepada cik ku, aok harap cik ku berbahagia..kalau boleh kahwin cepat2 sikit..aok tok sabor nok makan nasik minyok banyok2..jemput sekali anonymous tu..beri dia sentap sikit..

keamanan bukan peperangan (peace no war)

Anonymous said...

hahahahahaha..lawak naa korg nih..kalaulah korg tau sape anonymous musti tdiam teros kot..xpe ah..better xyah gtau ah sape.nt xsyok ah nk komen2 lg..lalalalalala

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...