TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Wednesday, February 8, 2012

Wordless Wednesday!!!



Telah menjalani hujung minggu yang sangat best sempena cuti panjang.


woot woot nak pi lagi time honeymoon boleh? haha



Ni sebahagian dari wang satu geng yang rabak di Johor Premium Outlet (JPO).
Fossil, Charles n Keith dan lain-lain lagi boleh buat gila sekejap.
rasa nak swipe- swipe aje debit card. Naseb aku waras lagi walaupon hampir nak tercabut iman di dada dan bersyukur takde credit card. takut tak mampu nak kawal nafsu.
Tunggu full entry. Semua gambar tunggu Cik Yana upload. ce cepat sikit..


2 comments:

Nurul Ilyani said...

akak abs byk gk kt JPO...tp x wt n3 blog pn...huhu

kuKu said...

kak yanie, nafsu membuak2 kat situ.hehe. kalau la ada banyak duit lebih msti lagi best. :)

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...