TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Tuesday, October 4, 2011

Perm Or Rebonding?


Sempena bulan Oktober yang baru bermula, aku rasa nak buat benda baru. Bulan oktober bulan yang best bagi aku. sebab apa? Lu pikir la sendiri :) Aku rasa nak tukar style rambut. haha. Orang kata pakai tudung pon sibuk sibuk ke nak buat rambut!! Bagi aku tak salah, walaupon tak tunjuk kat orang lain tapi untuk kepuasan diri kan. Saja gedix la kan. Help help me. Aku taktau nak buat fesyen gapo. Last aku buat rambut rasanya masa kecik, mak aku cakap dia buat perm kat rambut aku. Fulamak Caya la mak. Rugi takde gambar leh tayang kat korang sikit.




Kalau aku buat jadi comel macam ni tak?




suka ni tapi kena colour rambut la gitewww.haruslah tak boleh.


Orang lain dah lama buat aku baru terhegeh-hegeh nak try. hahaha.
Kampung ke? Ada aku kisah?


Hint nak bagi tau.

* aku bukan orang yang suka sikat rambut*

So aku rasa dah tau nak buat ape, tapi teringin plak rebond? huhu




meow2, Kalau rambut i camni, u sayang i lagi tak?

hahaha



2 comments:

Edy Zaidi said...

yg 2nd tu lawa

kuKu said...

betul. suka gak tapi kena blonde br jadi lawa camtu kut.hehe

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...