TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Monday, April 18, 2011

Dah Tawar Hati..


Hai Hai Hai..Minggu bz dah kurang.sekarang dah kembali ke rutin harian..:) Korang sume mesti pernah alami perasaan macam aku kan..tetiba rasa dah tawar hati kat sesuatu..Aku selalu macam ni..Bila dah terlampau lama bersama aku rasa jemu. tambah kalau aku dah tertarik pada yang baru.




Ape yang aku bosan tu kan?

.
.
.




Aku dah bosan dengan majalah Dara.hehe.

Aku dah lama tak beli majalah Dara sebab aku dah bertukar ke Majalah Rapi..Dulu aku kumpul setiap bulan sebab aku suka tengok cara-cara pakai shawl. Lepas belek-belek sampai kulit buku aku simpan kat rak. Bila pakai shawl, tak pulak aku ikut.haha.syok sendiri je..Aku perasan dorang ulang balik je artikel. edit pic2 sana-sini nampak la macam topik baru..So lameeeeee...aku rasa magazine lain pon banyak yang buat macam tu..


Kenapa aku pilih Rapi?


Sebab utama aku suka diet-diet ni.Tapi haram tak ikut pon.haha..Pape pon, at least aku dapat la ilmu yang berguna. Macam tagline Rapi- Cantik,Cergas,Sihat. Bila aku baca artikel-artikel yang bermanfaat aku selalu beritau kat orang-orang sekelilingku. Contoh- korang jangan suka makan sosej. Dalam sosej ade lemak tepu. Nanti lemak korang bertepu-tepu sila tanggung sendiri.;) Bajet badan sendiri tak banyak lemak la kan!!! Sekarang bukan masa untuk fikir nak cantek cantek. yang penting Kesihatan yang paling Utama. Tak guna kalau luaran cantek tapi dalaman rosak. Lagipun dalam Rapi, ada juga artikel pasal fesyen, motivasi, dan etc. So kalau beli kiranya berbaloi-baloi gak la.


From today onwards, aku decide nak share pape artikel yang aku rasa best kat belog ni. Kita tengok lama mana aku boleh bertahan dengan Rapi. Tetiba aku bosan aku ubah selera pulak kat magazine ni..Memang aku Buang tebiat..haha




fuhhhh..hot mama @ Rozita Che Wan boleh gugat keimanan kaum lelaki ni..^-^







2 comments:

cik ain cik siti said...

rozita hamboi! :))

kuKu said...

Hehe.mampu tgk je la.nk pkai tak blh:)

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...