TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Tuesday, February 22, 2011

Nak Flawless Skin Camni Boleh?

Hello korang. Cun tak awek kat bawah ni..Aiyo..korang tak kenal eh? Tipu-tipu. Cik-ku tak percaya kalau tak kenal Fazura. Die sangat cantek and sweet kan.. Macam princess je..Kulit muka die Flawless gitu..Kulit badan tak tau ah. sebab tak nampak..;) Rasa kalau tak make up pon kulit die dah cantik. Ok.Pasni aku kena ah hilang kan kecacatan kulit muka cepat-cepat. baru la leh jadi macam Fazura..;)





Pic google- Ehsan dari photog die..

Fazura masa pelancaran produk Lux dan die sebagai Duta Jelitawan Lux




Kalau nak kulit gebu macam I, korang berendam la sehari semalam. Cepat la sikit laku produk Lux. Untung sangat Lux bayar i jadi Duta dorang..hehe




tata. I balik dulu.Jangan lupa nasihat i bagi tu.InsyAllah berkesan. Kalau tak berkesan tu maknanya kulit korang kena sental dengan sabut dawai la.Sah Daki banyak tu..hahaha..^-^


p/s: sume dialog ade la rekaan semata-mata :)


Happy Birthday To him..Mai penang claim hadiah ye..








2 comments:

cik ain cik siti said...

die mmg neutral beauty . mak die mkn ap eh?

ku said...

mak die msti makan soya dgn tempe..haha..;)

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...