TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Monday, February 14, 2011

KaLau Ade Duit Banyak Ape Nak Buat??

Salam and Hello...Rajin eh korang nak baca blog aku ^-^ Ade orang cakap aku suka tulis pendek2.Memang la.Aku tak suka menaip panjang2 dah sekarang.Aku terjangkit virus kalau nak send msg pendek2 sudah..hahaha..





minah meroyan mana terkejut dapat duit banyak..;) Duit kalau banyak best kan? Aku nak beli macam2 pastu g jenjalan dengan kawan2.Macam Gambar Bawah ni..Cant wait..






Perhentian...Tunggu Cheq naa..Nanti cheq nak jadi dugong lagi..haha..


Next trip to Perhentian dah bayar half.hehehe..So another half tunggu...;) Kalau korang nak bagi aku extra duit kan kan kan..korang beli ah barang2 aku jual kat sini..Ala..macam tak biasa usya belog ni Ku-Nadia Collections Nape header pic tu blur kan?? sebab aku saje tak nak exposed diri aku.aku nak suh korang beli bukan tengok aku..hehehe...Sila terima reason ini..:)


Korang nak tau tak ape yang aku wish list nak beli tahun ni..Jap eh aku bagi tau..





Jam - sebab hilang dulu belum berganti..Aku dah usya kat Elle and Guess.Cun ;) Ni bukan yang aku suka..Tapi tak jumpa plak yang aku suka..So letak aje la.Yang penting jam tu memang kaler hitam.Nape hitam eh? sebab I rasa sexy uu..gegege..




Gelang- aku suka barang kemas. Nanti sape2 nak bagi hantaran sila beli banyak2..hehehe..






Dslr- Ini cool. Tapi kalau beli macam rugi plak..Meow meow dah ade..So harta die harta i juge..Boleh tak gitew?? ^_^



aku beli yang ni aje ok x?? then combine kat D5000 tu ye..;)



Itu je la.Aku belum rasa nak beli ape2 lagi.Sebab nafsu sedang terkawal..hehe.Korang, aku dapat extend scolar untuk setahun lagi..hip hip horay..So aku leh la saving-saving untuk merealisasikan wish list itu..OMG..Syukran..Alhamdulilah..;) Insurans PJT kena bayar bulan 8 ni..Haruuuuuuuuuuu..sob sob..habis duit..







9 comments:

lovelyadibah said...

nadia dapat scholar pe??:)kita pun dapat scholar gak..

kuKu said...

diba- nadia dpt scolar USM..seb baik dorg extend setahun lg..so kena abis this year dah..huhuhu..if not pasni bayar sendiri..;) Diba scolar ape? sama ah kita..geng ni..

lovelyadibah said...

alor..xsama!kita scholar NSF..xder dh diorg nk byr yuran lagi pas nie...uwaaa~...

kuKu said...

haha..NSF eh..nadia x g interbiu die sbb dpt Usm pnya..Malas nak turun Kl g intebiu..ntah2 kita sama batch..

AMMAR YASIR said...

Ammar nak DSLR tu..boleh kan?

kuKu said...

haha.Nadia pon xde lagi..Cmne nak bagi kat Ammar ^-^

E.d.Y said...

amboi2..macam2 nak ni..

kuKu said...

hehe..nafsu kan :)

Liyana said...

cik ku..i pon x sabaq p perhentian..
even x ckop korum..
kte belasah je laa p..cm kte p genting dlu..
hehehe..

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...