TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Sunday, November 28, 2010

US PIZZA


Hai Sunday Morning..

Bangun pagi2 ni tengok Tb sambil makan cucuq jagung..Oh Mak,tq Buatkan..=P Tengah Hari ni nak g Sungai Petani mengikut kata Pak Radin..

...

untuk ape Makan kenduri..Kenduri aku korang nak makan bila eh?kuang2..=P


Tetiba aku teringat kat Satu tempat Makan yang 1st time aku g..Namanya US PIZZA..Setahu aku pizza ni xbyk kat Mesia..hnya ade kat Penang and Melaka..tunggu aku tunjuk pic..Hangpa Suma mesti kecur air liur..hehe..


Tadaaaaaaa...





mushroomsoup and onion breadstick yang superb sedap..gile creamyyyyyyyyyyy..yum yum..





ni lg sedap..spicy chicken wing ..tengok2 je ye..jgn leleh air liur..hehe




lastly,Pizza die mmg cool..sebab x mcm Pizza hut yang rasa lemau..Ni terbaik dr ladang dan size die pon lg besar..Berbaloi2 duit..Lagi berbaloi kalau hangpa sume g ari Tuesday..ade discount 50%..


So What are you waiting For??? Sila la Serbu ke US PIZZA..eh,xde eh kat tempat korang..ish2..siannyer..Meh Penang meh..nanti aku bwk..=P


p/s: nak siap2 g kenduri..oh Jerawat sedang hebat membiak..i loikeeee..=(

2 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

sedap nye...yummy... :)

kuKu said...

kak yanie jgn terliur tau..kesian kat baby..hehe

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...