TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Friday, December 3, 2010

KeSeronokan MenJadi Model

Hai sayang2 sekalian..Makaseh ya sudi baca blog aku..=) Title entry ni mcm gempak kan??haha..Model??aku ade bakat ke jadi Model..oh no no..

Researcher nak tukar bidang ke Modelling??OMG..aku suka je orang tangkap-tangkap gambar ni.sebab asal nampak je cam aku akan buat pose mgedix..ewwwww..=P tapi nak jd model tu memang x berbakat.kang buat diketawakan orang je.huhuhu. Tapi aku beruntung sebab ada orang suka tangkap gambar aku.kalau die tak nak tangkap aku akan paksa Cepat amik gambar!!..hehe..

Alkisahnya aku berkesempatan ke Butterfly Farm @ Teluk Bahang pd 14hb Nov.First time aku g situ, tempat die takde ah besar sangat.Setakat nak amik gambar ngan flora dan fauna tu boleh la..Macam Biasa,aku x suka ngomel banyak.Sebab kajian menunjukkan otak kita lagi suka melihat gambar dari melihat perkataan..So Layan la aksi model yang tidak bertauliah ini..xoxo..



Sawadekappppp..aku dulu nak cari laki thai..alih-alih dapat ganu kite..hihi



amoi kecik tgk kakak manis berposing ya..



aku yang melanggar peraturan..aku cubit rama-rama tu..



ciptaan Allah yang indah belaka



ulat gonggong besar punye..



paling suka kat sini..gila heaven tengok..rasa nk buat kuak lentang..huhu



Rupa-rupanya jangka masa rama2 ni hidup cuma 2week je..sian kan?



iguana yang lembik-lembik...geli tapi teringin.tak macam orang tu.tak berani langsung.=P



bee yang besar.boleh tampung berat si debab



drob by kat Batu Feringgi.Saje nak tengok laut.Bukan nak bunuh diri putus cinta okeh.



aku suka view kat sini,Laut yang biru sambil buat aksi yang sengal dariku..
Jumpa lagi lain kali photog. MY

2 comments:

sObA said...

dkt ngan umah soba!

kuKu said...

really??kenapa ku duk ingt umah soba kat seberang?? huhu.leh la jupe..

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...