TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Tuesday, September 6, 2011

Aidilfitri 2011




Amacam raya korang? Aku as usual biasa-biasa je. Hari raya kali ni takdelah semeriah sebab still teringat kat arwah opah. Rasa macam kurang family members. Raya pertama aku ada di Taiping. Raya kedua baru la kami satu family balik kedah. Sebab ayah & mak kampung lain-lain. Kalau aku kawen taktau camne nak bahagi diri. haha. Gatal!!





Di rumah moyang. Lampu liplap sakan!!




Aksi sementara tunggu boleh makan :)




Kami 3 beradik beraya di umah sedara.




The siblings :)



Aku still ada moyang. umur die macam nak dekat 90 tahun kut. lupa okeh.haha



Sempat beraya ke umah Saira. Baju kami sama je warna je lain.hehe. Itulah Bff. :)


Setakat itu je la nak update. Perasan tak gambar dengan mak ayah takde kan? Sebab masa kami duk posing-posing mak ayah lesap. Tunggu gambar studio siap. Oh Chomellll tak sabar nak tengok.



2 comments:

Edy Zaidi said...

baju tu sama kebetulan or mmg pakat?

kuKu said...

mmg pakat.hehe

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...