TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Tuesday, September 1, 2009

bersuka suki di bulan puasa

salam..dah masuk hari ke 11 kita suma berpuasa..rasanya masih x terlambat nak wish SeLamaT BerPuasa..sebab aku "sangat rajin" mengupdate blog ku ini..hehe

disebabkan cuti pnjang sempena merdeka..
aku dan family telah pulang ke taiping dan juga kodiang..
dua2 ni ada umah tok wan dan opah..

hujan asyik turun di taiping,maka x leh ke mana2 sangat pon..huhu
di kodiang,aku telah sempat ke taman ular,perlis..
last pegi masa kecik2..
ular binatang yg paling menakutkan bg ku..haha



wow..sedapnyer telan si debab ni..haha

mak dan adik tercintaaaaa..

ular tedung menanti mangsa..yihaaa..lari trus masa ni..hehe



jemputla datang lagi..=)

tata titi..

4 comments:

M[o]M[o]S[u]K[i]E ™ said...

huhs..lame ghiler la tak pnh g sana dah.. rasenya hmpir 10 thun kot..
bila la nk g sana lak ek??/nnti8 leh kuku bawakan kan??

kuku said...

boleh je momo..
nnti kita suma pi ajak yg lain skali tu...eheehe

NadSyada said...

batu phat johor =p..
hehe.. x pnah bsiar2 kt perlis..
bwkkn ku..hehe

kuku said...

jom2..nnti ku bwk..hehe

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...