TaBung KeCiL

Ku NorNadia

My photo
PeNang, Malaysia
Biotech Student in USM. but miss her life in UM. :)

Wednesday, August 5, 2009

BinGunG

versi blog kali ni agak haru biru sikit..
sbb xtau ape nk jwb eh..
soklan2 yg di tag oleh amet ssh nyer nk bg jwpn die..

jeng jeng jeng...

soklan PErTama

7 ciri lelaki idaman anda

-ilmu agama die perlu ada supaya klu aku ni mcm x baik sikit die leh tegur2 kan..
-msti ah kelakar..sbb klu die serius je 24jam mau bengong aku jd..kan aku ni sengal..
-bijak x kisah dlm ape2 bidang yang die buat..
-die mesti ah kaki jalan, x kisah ah jalan ke mana2 pn..sbb aku ni leh tahan gak.x reti duk umah..=)
-suka makan..paling best ni..haha..
-ada perancangan hidup untuk masa depan..msti ah pnting supaya x ah aku rasa buang masa je duk kawan ngan die..
-superhero supaya saat2 aku rasa down or ade problem die sntiasa ada di sisi..

soklan kedua

7 lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup:

- badan kurus smpai ayah aku ingat die isap dadah..haha
- suka layan aku mcm tuan puteri..chewah..
- serius tapi ada masa kelakar..
- pakai spek
- minat bersukan
-tidak tunjuk perasaan die terhadap aku..best ni..mcm mncabar je..=P

soklan ketiga

7 perasaan anda bila keluar dengan seseorang yang anda minati

-sebelum nk jmpa x sabar sgt
-bl jmpa mcm malu2 kut..padahal mmg muka x malu je kut..=P
-hepy ah xkan nk sedih kn..

-rasa masa berlalu sangat cepat..
-bl nk balik msti rasa xnak..ala2 sedih konon..huhuhu..
-kat umah nnti msti rs seronok je..hehehe..


7 barangan/sesuatu istimewa yang ingin anda hadiahkan pada pasangan anda

-gambar aku yg comel ni..supaya die xlupa aku sntiasa..
-kad aku buat sndiri..aku ni kreatif tau..haha
-cincin
-tiket pi melancong..syoknyer..jalan2 cari makan..alamak,tgh diet ni...abis ah..haha
-anak2 ni time kawin la..malu2..hehe
-harap maaf aku rs xnak bg benda2 yang die sndiri boleh beli..itu kurang romantik..huhu

Amet,nadia telah mmjwb soklan ni dengan penuh keikhlasan ati..yeke???
diharap anda berpuas ati..hehehe
tata titi..

2 comments:

emmetRaxor said...

hahahahhaa..
okey2..
bagus2..
agak teruk gak la kalou sapa jadi pakwe nadia..

kuku said...

awat teruk klu sape jd pakwe nadia nih??huhuhu

Gosip-gosip Hangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...